PEACH CORNER er det nye udstillingssted for dansk og international keramik. Med skiftende kuraterede udstillinger og et ’Wunderkammer’ med særligt udvalgte værker vil PEACH CORNER give publikum mulighed for at møde vidt forskellige tilgange til leret og en mangfoldighed af keramiske udtryk manifesteret i både brugsting og skulpturelle værker. PEACH CORNER er funderet i det keramiske materiale. I et højloftet hjørnelokale på Frederiksberg vil vi udfolde det keramiske fagområde på tværs af kunsthåndværk, design og billedkunstneriske udtryk. 

 PEACH CORNER vil give rum til undersøgende solo- og temaudstillinger i en tro på, at det absolut specielle og særlige ikke nødvendigvis er modsætning til det fælles og almene. Vi tror på, at det elitære kan mødes med det folkelige – og omvendt. 

PEACH CORNER er et kunstnerdrevet udstillingssted initieret i forening af ni keramikere: Karen Kitani Harsbo, Hilda Piazzolla, Kristine Tillge Lund, Ann Linnemann, Jeppe Søndergaard, Mikael Jackson, Gitte Jungersen, Ole Jensen, Petra Dalström og Bente Skjøttgaard

PEACH CORNER er et dynamisk forum for kunstnerisk materialisering i ler. 

 

Peach Corner er støttet af Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond, Ellen og Knud Dalhoff Larsens Fond, Frederiksberg Fonden, Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design, Lemvigh-Müller Fonden, Knud Højgaards Fond, Beckett Fonden og Augustinus Fonden.